NL | EN

International Master Class 120% Brussels

 Architecture Workroom Brussels, dat mede geleid wordt door vakgroeplid Roeland Dudal, organiseert in september de masterclass “120% Brussels: Strategies and Typologies”. Bij deze workshop hoort ook een publiek programma met lezingen: op donderdag 8 september spreekt de Zwitserse architect Emanuel Christ, op maandag 12 september geeft Kersten Geers (voormalig gastdocent aan de vakgroep en de helft van Office Kersten Geers David Van Severen) een lezing over eigen werk. Op vrijdag 16 september worden de resultaten van de masterclass voorgesteld aan de jury en aan alle geïnteresseerden.

Update: Op 15 september is er een bijkomende lezing voorzien met Jan De Vylder (zie PDF hieronder)

Meer informatie:
Publieke programma van de Internationale Master Class 120% Brussels

Categorized: Lezingen en Symposia
Tagged: , ,