NL | EN

OASE 94: OMA. The First Decade

OASE_94_front

Nummer 94 van het architectuurtijdschrift OASE is zopas verschenen, samengesteld door Christophe Van Gerrewey en Véronique Patteeuw.

In het nummer wordt teruggeblikt op de architectuur van Rem Koolhaas en diens Office for Metropolitan Architecture tussen 1978 en 1989 – een tegelijkertijd mythische en onderbelichte periode. Het nummer is chronologisch opgebouwd en bevat zeldzame illustraties. In teksten van onder meer David Peleman, Pier Vittorio Aureli, Kersten Geers, George Baird, Angelika Schnell en Sabine von Fischer wordt ofwel één project, ofwel één techniek uit deze periode besproken. Het nummer wordt later dit voorjaar in Rotterdam gepresenteerd.

Meer informatie:
http://oasejournal.nl/nl/Issues/94

Categorieën: Publicaties
Trefwoorden: , , , , , , ,