NL | EN

Foto’s Loge-oefening ‘De Bel’

Op 22 september ging het atelier Architectuurontwerpen 1 van start met veel toeters en bellen. Gedurende de hele dag werkte de nieuwe lichting studenten, zonder het eindresultaat op voorhand te kennen, aan de patronen van een enorme plastieken bel.

Onder een donkere hemel en begeleid door het ritmische getik van de regen werd omstreeks 16u de bel opgeblazen op het studentenplein naast het UFO. Op kousenvoeten namen zo’n 150 studenten plaats in de 8 meter hoge bel, om te luisteren naar de introductie van het vak alsook de toelichting bij de volgende oefening. Missie geslaagd. Team Architectuurontwerpen 1.

Loge-oefening 'De Bel'

Klik hier voor een overzicht van de foto’s:
https://www.flickr.com/photos/ugentvas/sets/72157659005168955/

Categorieën: Foto's
Trefwoorden: