NL | EN

Doctoraatsverdediging Marc Delghust

US_MD_DIGITAAL_01-1Marc Delghust nodigt u van harte uit op de openbare verdediging van zijn proefschrift ingediend tot het behalen van de academische graad Doctor in de Ingenieurswetenschappen – Architectuur met als titel: Verbeterde voorspellingen van het energiegebruik voor ruimteverwarming in woningen: onderzoek op basis van veld-data en vereenvoudigde modellen. Promotoren: prof. dr. ir. arch. Arnold Janssens en dr. Yves De Weerdt.

Vrijdag 6 november 2015 om 16u00. Zaal Rector Vermeylen, Het Pand, Onderbergen 1, 9000 Gent.

Na afloop bent u van harte welkom op de receptie. Gelieve vóór woensdag 28 oktober uw aanwezigheid te bevestigen via: www.architectuur.ugent.be/doctoraatmarcdelghust

Download de uitnodiging met praktische info.

Categorieën: Doctoraatsverdedigingen
Trefwoorden: , ,