NL | EN

SmallTalk 30 : Ana Torfs’ Story Generator

Picture 1In opdracht van het Team Vlaams Bouwmeester realiseerde beeldend kunstenares Ana Torfs een nieuw werk, Story Generator, dat vanaf 19 november een plaats krijgt in het Atelier Bouwmeester. In een gefragmenteerde loop van onderling verbonden verhalen en beelden loodst de Story Generator kijkers/lezers door 500 jaar vaderlandse geschiedenis. De stadswijk waar het Atelier gelegen is, verschijnt daarbij als een fascinerende hotspot. Naar aanleiding van de onthulling van het werk geeft prof. Dirk De Meyer een lezing in de reeks SmallTalks.

Donderdag 19 november 2015, 18u30 – Atelier Bouwmeester (Lecture in English).
Toegang gratis mits reservatie via bouwmeester@vlaanderen.be met vermelding ‘SmallTalk 19/11′

www.vlaamsbouwmeester.be/nl/atelier/small-talk/

Categorieën: Lezingen en Symposia
Trefwoorden: