UITNODIGING UITREIKING SARTON MEDAILLE, FEA UGent, 2015

celikOp donderdag 26 november 2015 ontvangt prof. Zeynep Çelik, Distinguished Professor of Architecture aan het College of Architecture and Design van het New Jersey Institute of Technology (USA), de Sarton medaille 2014-2015 voor de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur.

Prof. Çelik zal ter gelegenheid een lezing geven getiteld “Archaeology, Architecture and Ethnography”. Prof. Çelik is een internationaal gerenommeerde autoriteit op het vlak van de niet-Westerse stad en architectuur. Haar in 2008 verschenen boek Empire, Architecture, and the City: French-Ottoman Encounters, 1830-1914 werd bekroond met de prestigieuze Spiro Kostoff Award, uitgereikt door de Society of Architectural Historians. Prof. Johan Lagae zal als proximus de spreker inleiden.

U wordt van harte uitgenodigd voor dit evenement. Na afloop wordt een receptie aangeboden.
26.11.2015, 17h30, Auditorium E, 1ste verdieping Plateaucomplex, J. Plateaustraat 22, 9000 Gent

Gelieve in te schrijven tegen 19 november via volgende link: https://tokyoap2.ugent.be/eventManager/events/sartonmedaille

Categorieën: Lezingen en Symposia
Trefwoorden: ,