Faculteitsbibliotheek wint Belgische Architectuurprijs 2015

photoOffice Kersten Geers David Van Severen wint met de Faculteitsbibliotheek Ingenieurswetenschappen en Architectuur de Belgische Architectuurprijs 2015 in de categorie ‘Kleine interventies’, één van de vier categorieën van de prijs. De prijs is een organisatie van de Federatie van de Architectenverenigingen van België i.s.m. het architectuurtijdschrift A+, en wordt uitgereikt door een internationale jury.

Naar aanleiding van de prijs verschijnt een artikel over de bibliotheek in A+, nr. 257, dec 2015-jan 2016, pp. 38-42.

Uit het artikel: “Deze Faculteitsbibliotheek is een aanwinst zowel voor de bibliotheek als typologie, als voor de faculteit die met dit eenvoudige ontwerp een indrukwekkend resultaat kan tonen van de opleiding die ze aanbiedt.”

Categorieën: Bibliotheek