NL | EN

Barrière: een videovoorstelling van Elly Van Eeghem

barriere.title‘Barrière’ is een videovoorstelling over samenleven in de multiculturele stad Montreal, te zien op een bijzondere locatie in de Gentse woonwijk Nieuw Gent. Met foto’s, videobeelden en archiefmateriaal vertelt Elly Van Eeghem hoe Montreal is geëvolueerd en hoe haar inwoners omgaan met verschil en solidariteit. Ze zoomt in op het noorden van de Canadese stad, waar een omheining werd gebouwd tussen de volkswijk Park Extension en de residentiële buurt Town of Mount Royal.

Het werk is een onderdeel van het doctoraat in de kunsten van Elly Van Eeghem, met als promotoren Dirk De Meyer en Luc Deleu.

Van harte welkom tijdens één van de komende projecties van ‘Barrière’.
Info en reservatie via Vooruit: https://vooruit.be/nl/show/detail/10841/Mind_the_Book_Elly_Van_Eeghem

Categorieën: Tentoonstellingen
Trefwoorden: , ,