NL | EN

Studiedag rond energetische renovatie van appartementsblokken

Picture-Expert-DayAppartementsblokken uit de jaren ‘60 en ‘70 zijn vandaag aan een grondige renovatie toe. In de praktijk lijkt dat vaak quasi onmogelijk door de vele technische, financiële en organisatorische moeilijkheden. Op deze Expert day wordt deze problematiek vanuit vier invalshoeken benaderd: visie, energie, techniek en praktijk. Deze studiedag, georganiseerd door Universiteit Gent en Pixii, richt zich tot architecten, energiedeskundigen, aannemers, syndici en overheden.

Sprekers zijn onder meer Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck, Filip Canfyn, Bert Vanderwegen (Pixii), Dominique krickovic (voorzitter UVS), Bart Frijters (Renotec), en niet minder dan 9 UGent-medewerkers.
Ontdek het gedetailleerde programma op
http://pixii.be/agenda/expert-day-energetische-renovatie-van-appartementsblokken#programma

Deze studiedag kadert in het UGent Horizon platform: een kennishub waarbij 13 professoren zich engageren om te werken rond deze problematiek.
http://www.horizon-ugent.be/

Categorieën: Lezingen en Symposia
Trefwoorden: , , , , , , ,