Lezing door Dr. Jiat-Hwee Chang

POSTER JIAT HWEE CHANGHistoricizing and reframing sustainable architecture in the tropics: the politics of climate and technoscience

Lezing door  Dr. Jiat-Hwee Chang, Department of Architecture, School of Design and Environment, National University of Singapore, 21 februari 2017, 18h00, Campus Boekentoren, J. Plateaustraat 22, B-9000 Gent, aud F (inleiding door prof. J. Lagae)

Dit event vormt de 3de lezing in een reeks met als titel “Architectural and Urban Sustainability in Africa. Current discourses and practices. A critical evaluation”, en die wordt georganiseerd door Johan Lagae & Michiel Dehaene, met ondersteuning van VLIR-UOS, de Vakgroep Architectuur en Stedenbouw (UGent) en het Gent Afrika Platform (GAP).

Categorieën: Lezingen en Symposia , Onderwijs